Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Το Ζάππειο γεμίζει ομορφιά!




Το Φόρουμ για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ομορφιά συνδιοργανώνει τη “Beauty Day”, το μεγάλο θεσμό της ομορφιάς
H Beauty Day, ο θεσμός που καθιέρωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (Π.Σ.Β.Α.Κ) επιστρέφει στις 15 & 16 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του Δ|Υ|Ο FORUM (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά).  Δίπλα στον Π.Σ.ΒΑ.Κ., αναπόσπαστο κομμάτι της Beauty Day η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε) και η Καλλιτεχνική ένωση Κομμωτών Ελλάδος (Κ.Ε. Κ.Ε.). 

Τα δύο events ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς μοιράζονται έναν κοινό σκοπό: την προώθηση της φροντίδας της ομορφιάς και της υγείας, στη χώρα του Ιπποκράτη και στον τόπο όπου γεννήθηκε και υμνήθηκε η ομορφιά στο πρόσωπο της θεάς Αφροδίτης.

Κατά τη διάρκεια της BEAUTY DAY θα ενημερωθεί το κοινό από τους επαγγελματίες για όλα τα τελευταία trends στην Ομορφιά,  θα παρουσιαστούν νέα λανσαρίσματα καλλυντικών προϊόντων, θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν υπηρεσίες και να γνωρίσουν τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, να παρακολουθήσουν shows μακιγιάζ, κομμωτικής.

Επίσης θα αναπτυχθούν διάφορα θέματα από ειδικούς του χώρου της Ομορφιάς, γύρω από την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου με πρωταγωνιστή την αντιγήρανση, για τα συστατικά και τις  συνθέσεις των καλλυντικών, ότι νέο για την  αντηλιακή προστασία, τα  spa και γενικά την ευεξία του σώματος. Τέλος όλα γύρω από το μακιγιάζ και μαλλιά με τα νέα τους προϊόντα και τεχνικές,  θα είναι μέσα στα θέματα του διημέρου της Ομορφιάς.  
  
Η Beauty Day αποθεώνει τα brands των καλλυντικών και γενικά τις υπηρεσίες του χώρου της Ομορφιάς, φέρνοντας τον επαγγελματία κοντά στο κοινό του.

Παράλληλα, καίρια θέματα διατροφής, ευεξίας, υγιεινού τρόπου ζωής και ομορφιάς θα αναλύονται από διακεκριμένους ομιλητές και επαγγελματίες στο πλαίσιο του 5ου Δ|Υ|Ο FORUM που θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως στο Ζάππειο, με τη σφραγίδα αναγνωρισμένων ιατρικών εταιρειών, του περιοδικού  Δ|Υ|Ο και του Ομίλου ΖΙΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.