Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Λαμπερό bridal show: Η νέα νυφική συλλογή της Στάλως Θεοδώρου “4 Εποχές” παρουσιάστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο


Με ακόμη ένα λαμπερό fashion show η καταξιωμένη Κύπρια σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου, παρουσίασε τη νέα της νυφική συλλογή “4 εποχές” στα πλαίσια της “Bridal Fashion Week 2020” που διεξήχθη, όπως κάθε χρόνο, στο Ζάππειο Μέγαρο. Είκοσι γνωστές Ελληνίδες μοντέλα ανάδειξαν τις νέες δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας, μπροστά σε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας. Ανάμεσα στις guest  της βραδιάς τα γνωστά μοντέλα Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Ειρήνη Καζαριάν καθώς και η Αννίτα Ναθαναήλ με την πανέμορφη κόρη της Τερέζα Χάμπερτ όπου περπάτησαν για πρώτη φορά μαζί στη πασαρέλα με δύο ξεχωριστές δημιουργίες της σχεδιάστριας, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Η νέα συλλογή της Complice Stalo Theodorou “4 Εποχές“ απευθύνεται στην κάθε γυναίκα που νιώθει μοναδική, όπως άλλωστε είναι και η κάθε εποχή του χρόνου. Μέσω της νυφικής συλλογής των 4 Εποχών η σχεδιάστρια καλεί κάθε γυναίκα, να ανακαλύψει και να εξωτερικεύσει την μαγεία, τις επιθυμίες και τα όνειρα που κρύβει μέσα της. Οι δημιουργίες της Στάλως με την επωνυμία Complice - Stalo Theodorou βρίσκονται στο “Bridal Loft Athens” (Μητροπόλεως 62, Σύνταγμα) και σε επιλεγμένους Οίκους νυφικών σε όλη την Ελλάδα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.