Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Νατάσα Καλογρίδη: «Με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο η σχέση μας δεν έχει σταματήσει»

 


Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Νατάσα Καλογρίδη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της σήμερα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του για πρώτη φορά δημόσια τον χωρισμό τους.

Η Νατάσα Καλογρίδη είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση με αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα, ήταν μια σχέση πνευματική και δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Η σχέση μας πλέον δεν είναι καθημερινή.

Είναι ένας άνθρωπος που σου εξελίσσει το πνεύμα και σε ταξιδεύει και σε φτάνει μέχρι και την έκσταση την πνευματική… Γιατί τολμώ να πω ότι με έφτασε μέχρι και σε αυτό το σημείο… Δεν με ενδιέφερε τι συνέβαινε γύρω από τη σχέση μας, εμένα με ενδιέφερε τι συνέβαινε με εμάς. Δεν έμπαινα καν στην υπόλοιπη τρέλα. Η σχέση μας δεν έχει σταματήσει. Έχει πάρει μια άλλη μορφή. Δεν θα έλεγα πως έχει σταματήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.