Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

H Έφη Σαρρή ποζάρει τόπλες στο στολισμένο σαλόνι της

 


H Έφη Σαρρή βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of Us». H γνωστή τραγουδίστρια επρόκειτο αρχικά να είναι ζευγάρι με την Πηγή Δεβετζή στο μουσικό σόου, ωστόσο η Ολυμπιονίκης νόσησε από το κορωνοϊό και τη θέση της πήρε μόνιμα ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις... κόντρες τους και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους. Λίγες ώρες πριν το αποψινό live του «J2US» η Έφη Σαρρή δημοσίευσε δύο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτές βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει τόπλες, στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.