Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ελένη Χατζίδου: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες»

 

Η παρέα του «Breakfast@Star» σχολίασε τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την εμπειρία του με την τηλεόραση, σε βίντεό που ανάρτησε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube. Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε μεταξύ άλλων πως θα έπρεπε ο ίδιος να είναι χαρούμενος με τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί έως τώρα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε πως πλέον δεν ασχολείται με τα σχόλια που λένε πως δεν θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση εφόσον δεν είναι δημοσιογράφος. Η Ελένη Χατζίδου, είπε στον αέρα τα εξής:

«Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6 και είσαι τώρα στα 7… Ε, δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.