Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ευτυχώς συγκράτησα τα νεύρα μου»

 

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Δήμητρα Τσαούση μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε και για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου προ ημερών στο Fay’s Time για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Επειδή είναι φίλοι μου και τα δύο παιδιά, και η Μαρία και ο Άρης, δεν απάντησα εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς συγκράτησα τα νεύρα μου, ευτυχώς για όλους μας. Νευρίασα, όπως θα με νευρίαζε ο οποιοσδήποτε έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στη συνέχεια για τη Φαίη Σκορδά: «Δεν ξέρω τι θα κάνει η Φαίη του χρόνου, δεν τη ρωτάω. Ότι είναι να κάνει, θα το κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.