Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

 

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιοπου είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκε τον καλό του φίλο και άλλοτε συνεργάτη του στο Τζάνειο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τα πρωινά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του μουσικού είναι σταθερή και πως οι γιατροί που έχουν αναλάβει τον Δημήτρη Σταρόβα είναι αισιόδοξοι.

Χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος μέσα από το «Super Κατερίνα» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, ένα ιδιόχειρο σημείωμα του μουσικού, από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε σε ένα χαρτί το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.