Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης



Σε ηλικία 61 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης.
Ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Θέμος Αναστασιάδης , δημοσιογράφος και παρουσιαστής θρυλικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης τους τελευταίους  μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, τόσο που η κατάστασή του θεωρούταν μη αναστρέψιμη. 
Από τον περασμένο Νοέμβριο νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία όπου βρισκόταν η μόνιμη κατοικία του. Στην αρχή της περιπέτειάς του, είχε ξεκινήσει μία θεραπεία και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. 
Μετά το καλοκαίρι όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που ήθελαν την υγεία του να είναι πολύ εύθραυστη. Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξάντλησαν κάθε δυνατότητα που είχαν προκειμένου να θεραπευτεί. 
Τελικά, απόψε, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας την οικογένειά του, τη σύζυγό του Βασιλική Παρασκευοπούλου και τα τρία του παιδιά, σε βαρύ πένθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.