Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Μαρία Καρλάκη: Η σπόντα για την ψηφοφορία στο J2US

 

Τη Μαρία Καρλάκη και τον Γιάννη Καπετάνιο συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα. Το αγαπημένο διαγωνιζόμενο ζευγάρι ρωτήθηκε για το γεγονός ότι κανένας από τους συμπαίκτες τους δεν τους ψήφισε στο live του Σαββάτου (20/4) ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι, αφήνοντας αιχμές για τη στάση ορισμένων.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μας ψηφίσει κανένας απόψε. Τους άξιους δεν τους ψηφίζουν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καπετάνιος, με τη Μαρία Καρλάκη να επισημαίνει: «Ήταν λίγο κάπως που έρχονται μετά και σε αγκαλιάζουν, ενώ δεν σε έχουν ψηφίσει».

«Εκεί λες: τι κάνεις τώρα, γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί να μας ψηφίσουν να μείνουμε; Δεν κάνει…», πρόσθεσε με νόημα η τραγουδίστρια.

«Νομίζω ότι δεν μας ψήφισε κανείς», επισήμανε η Μαρία Καρλάκη, με τον ηθοποιό να προσθέτει: «Μηδέν εις το πηλίκο. Τους επικίνδυνους δεν τους ψηφίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.