Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Καίτη Γκρέυ: Η φωτογραφία από τα 100α γενέθλιά της

 

Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και αγαπημένοι της φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της για αυτήν την ημέρα.  Η σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται έντονα με την υγεία της, δέχτηκε τις θερμές ευχές των δικών της ανθρώπων, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη που τη γέμισε με χαρά.

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, δημοσίευσε το απόγευμα μία φωτογραφία από τα γενέθλια της Καίτης Γκρέυ. «Σβήσαμε και τα 100 κεράκια μόλις τώρα. Μετά από χρόνια οι πιο πιστοί της φίλοι ήμασταν εκεί. Ο Γιάννης, η Χρύσα, η Έφη, η Μαίρη, ο Γιάννης. Εδώ και 40+ χρόνια, παρόντες όλοι. Εύχομαι να πάρει όλος ο κόσμος το DNA της τεράστιας Καίτης Γκρέυ», έγραψε ο δημοσιογράφος για τα γενέθλια της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.