Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Γιώργος Λιάγκας: «Να διαβεβαιώσω την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να κοιμάται ήσυχη ότι οι πληροφορίες μου είναι σωστές»

 

Νέα απάντηση δίνει ο Γιώργος Λιάγκας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να τραγουδήσει ή όχι στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επιμένει στο ρεπορτάζ του και έστειλε νέο δημόσιο μήνυμα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε το πρωί της Τρίτης: «Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή με έψεξε ότι το διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω, λοιπόν, να διαβεβαιώσω την Σταματίνα για να κοιμάται ήσυχη, ότι οι πληροφορίες μου συνήθως είναι σωστές. Σπάνια όταν δίνω ρεπορτάζ πέφτω έξω. Η πληροφορία είναι η εξής: Σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ, ξεκάθαρο. Τέλος, το κλείνουμε, είναι έτσι όπως σας το λέω».

«Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Στέφανος, για λόγους πολιτικούς, ποτέ δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του, γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα», και τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει δεχτεί πρόσκληση για τον γάμο. Προσκλήσεις έχουν πάει μόνο στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να προσκληθεί γιατί θα γίνουν και κάποιες προσκλήσεις πιο ανοιχτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.