Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ερμής Καραγιάννης: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεαρού μοντέλου – «Είχε κάτι προβλήματα, δεν ανοιγόταν»

 

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Ερμής Καραγιάννης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (9/5). Το 23χρονο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τις audition του GNTM το 2020, αυτοκτόνησε και την τραγική είδηση έκαναν γνωστή στο κοινό στενοί του φίλοι μέσα από τα social media.

Ο πατέρας του μίλησε στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του πολυαγαπημένου του γιου.

«Ένα ευαίσθητο παιδί, πολύ ευαίσθητο. Αγαπούσε όλον τον κόσμο, όλοι τον αγαπούσαν… Τι να πω κι εγώ, δεν ξέρω… Δεν ανοιγόταν», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του στον Alpha το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5).

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι, που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι», είχε αναφέρει ο Ερμής Καραγιάννης στην κάμερα κατά την διάρκεια των audition του reality μοντέλων, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να προκριθεί στην επόμενη φάση από την κριτική επιτροπή.

«Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Σε κάποιους φίλους του μας έκανε delete και κάποιους άλλους block στο Instagram, σαν να μας λέει: αυτό ήταν, τέλος. Εμάς όμως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο», περιέγραψε νωρίτερα σήμερα η Ρένια Τσακίρη στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

«Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, πάντα μιλάγαμε, μου έλεγε «δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω»… προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, του έλεγα «βρες το νόημα της ζωής σου, όλοι το έχουμε περάσει»… αλλά δεν περίμενε ποτέ κανένας μας ότι θα φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.