Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση αλλά είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε δηλώσεις στο Breakfast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και για τη φιλική σχέση που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube. Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται» απάντησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον χωρισμό τους.

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.