Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Άννα Πολτζόγλου: Η νικήτρια του «Fame Story» στο δισκογραφικό ντεμπούτο της

 

Η Άννα Πολτζόγλου, η νικήτρια του «Fame Story», κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το «Εγώ», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο talent show και τις καρδιές των τηλεθεατών, κερδίζοντας παράλληλα το «χρυσό» συμβόλαιο με την Panik Records, κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι λίγους μήνες μετά τις εμφανίσεις της δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Σταμάτη Γονίδη, στο «Posidonio».

Το «Εγώ» είναι ένα δυνατό κι ανεβαστικό τραγούδι, που συνδυάζει pop και ethnic μουσικά στοιχεία. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει η δημιουργική ομάδα oDDmUSIC.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα άκρως καλοκαιρινό και χορευτικό music video, με την Άννα Πολτζόγλου να μαγνητίζει τα βλέμματα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.