Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Η δασκάλα της 11χρονης Βάσως και το τελευταίο σημείωμα της δολοφονημένης ανήλικης

 

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο τα τελευταία 24ωρα η φρικτή δολοφονία της 11χρονης Βάσως από την Ηλεία. Η άτυχη ανήλικη βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο σώμα της και ο καθ’ ομολογίαν δράστης δεν είναι άλλος από τον 37χρονο θείο της, αδελφό του πατέρα της, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Η κάμερα της εκπομπής T-Live και η ρεπόρτερ Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκαν στην Ηλεία, όπου κατέγραψαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι της δολοφονημένης 11χρονης. Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται η δασκάλα της άτυχης Βάσως, η οποία μίλησε για τις συνθήκες διαβίωσης και την προσπάθεια που έκανε η μικρή στο σχολείο.

«Έχουν μία ευγένεια που δεν συναντάς συχνά σήμερα, μία αγωγή. Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό σε αυτή την οικογένεια, οι γονείς ήταν τόσο πολύ πάνω από τα παιδιά. Πιστέψτε με, είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να συνέλθω. Θεωρώ ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο, είναι αδιανόητο», δηλώνει η εκπαιδευτικός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Πολύ συχνά με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: κυρία δεν καταλάβαμε αυτό σε αυτή την άσκηση. Τρία χρόνια τα είχα τα παιδιά», σημειώνει η δασκάλα από την Ηλεία.

Μάλιστα, στην τελευταία σελίδα στο τετράδιο της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία είναι γραμμένη η φράση «Το χαμόγελο δεν άντεξε», με ημερομηνία 3/6/2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.