Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Το αδιαχώρητο στο Grand Opening του νέου καταστήματος “SKECHERS CONCEPT STORE” με special guest τον Light!

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου τριώροφου καταστήματος “SKECHERS CONCEPT STORE” στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Κορυδαλλού, στην οδό Ταξιαρχών 72.  Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας έσπευσαν να δώσουν το παρόν στο λαμπερό event κάνοντας τις αγορές τους από τις ολοκαίνουργιες συλλογές “SKECHERS”, ενώ διασκέδασαν με το μοναδικό live act του Light, ο οποίος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κατάστημα από πολύ νωρίς δημιουργώντας στην κυριολεξία το απόλυτο πανδαιμόνιο από εκατοντάδες fans τoυ δημοφιλούς performer. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η “SKECHERS” είναι το παγκόσμιο megabrand, διάσημο για την προσφορά μοντέρνων υποδημάτων υψηλής ποιότητας για κάθε τρόπο ζωής, κάθε δραστηριότητα και για κάθε μέλος της οικογένειας. Οι συλλογές της είναι εκπληκτικά μεγάλες, και αφορούν κάθε ηλικία και προσωπικότητα: από το αθλητικό στυλ, στο casual και το μοντέρνο, για ενήλικες και παιδιά, ενώ η “Skechers” θεωρείται τo κορυφαίο brand παιδικών υποδημάτων σε όλο τον κόσμο. 

 

Με περισσότερα από 3.000 διαφορετικά είδη lifestyle και performance υποδημάτων, η “Skechers” είναι μια  από τις κορυφαίες εταιρίες comfort υποδημάτων παγκοσμίως και διατηρεί περισσότερα από 4.300 αποκλειστικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο.

 

Φέτος κλείνει τα 32 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας παγκοσμίως και εξακολουθεί να πρωτοπορεί στον χώρο των αθλητικών υποδημάτων και της μόδας. Οι διασημότητες που υποστηρίζουν τις lifestyle σειρές παπουτσιών της Skechers περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον Αμερικανό ράπερ & super star Snoop Dogg με 79,3 εκατομμύρια Followers στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram , την γκουρού του lifestyle Martha Stewart με 1,7 εκατομμύρια followers,  την Παγκοσμίως γνωστή ηθοποιό Αshley Park, και πολλούς άλλους.  Ο κατάλογος των elite αθλητών της Skechers Performance περιλαμβάνει τον  Harry Kane, ambassador της Skechers  για την νέα συλλογή της Football και Top Scorer της Eυρώπης για το 2023!! Tον power forward των New York Knicks, Julius Randle,  αλλά και τον shooting guard των Los Angeles Clippers, Terance Mann!  Επίσης τον πρωταθλητή του μαραθωνίου και τον νικητή του Boston Marathon Meb Keflezighi , τον δρομέα μεγάλων αποστάσεων Edward Cheserek, και πολλούς άλλους.

 

Skechers concept Stores: (Χαϊμαντά 24)- Χαλάνδρι, (Ηρώων Πολυτεχνείου 4) - Nέα Ερυθραία, (Αγγέλου Μεταξά 25) - Γλυφάδα, (Εθνικής Αντιστάσεως 69) - Περιστέρι, (Ελ.Βενιζέλου 141) - Καλλιθέα, (Ταξιαρχών 72) - Κορυδαλλός, (Λεωφ. Ηρακλείου 301) - Nέα Ιωνία, (Πανεπιστημίου 9) - Attica City Link 3ος όροφος, (Τσιμισκή 103) - Θεσσαλονίκη, (Nicosia Mall) - Λευκωσία Κύπρος, (Metropolis Mall) - Larnaca Κύπρος και (Αβέρωφ 15) Μανδράκι Ρόδος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.