Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Μαρία Καβογιάννη: Αναβίωσε την Κορίνα από τα «Εγκλήματα» μετά από 24 χρόνια

 

Η «Κορίνα Μητροπούλου» είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς και all-time classic ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης, τον οποίο ενσάρκωσε με εξαιρετική υποκριτική μαεστρία η Μαρία Καβογιάννη στη σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1 για δύο τηλεοπτικές σεζόν (1998-2000). Οι ατάκες αλλά και το φιζίκ της έχουν μείνει διαχρονικά, χαρακτηρίζοντας τη σύγχρονη ελληνική pop κουλτούρα.

24 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης κωμωδίας του Λευτέρη Παπαπέτρου, η Μαρία Καβογιάννη φόρεσε τη μπλε περούκα-σήμα κατατεθέν της Κορίνας και για λογαριασμό της συνδρομητικής πλατφόρμας streaming Cinobo ξαναζωντάνεψε έστω και για λίγα δευτερόλεπτα τον θρυλικό ρόλο της που άφησε τηλεοπτική εποχή.

«Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται», είπε αρχικά η ηθοποιός στο σχετικό γύρισμα που πραγματοποίησε.

«Θα μου πεις εσύ «π…άνα» και θα πω εγώ «η ίδια». Πώς ήταν καλέ αυτό;», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Καβογιάννη, ερμηνεύοντας για λίγο τον δημοφιλή ρόλο της Κορίνας Μητροπούλου μετά από περισσότερα από 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.