Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

New Season Opening Party για το all day exclusive bar restaurant “EGO” στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Μεσσηνίας!

 

Το all day exclusive bar restaurant “EGO” άνοιξε τις πόρτες του για τη νέα σεζόν με ένα εντυπωσιακό new season opening party και το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι των ιδιοκτητών Νίκου Μαλαπέτσα και Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλου, που ταξίδεψαν αποκλειστικά από την Αθήνα, για να διασκεδάσουν στο place-to-be της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Λάκης Γαβαλάς και Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν μόνο κάποιοι που επισκέφθηκαν το “EGO”, δοκίμασαν τις νέες γευστικές προτάσεις με fusion επιρροές, τα δροσιστικά premium καλοκαιρινά cocktails, ενώ διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τους υπόλοιπους θαμώνες του απόλυτου σημείου συνάντησης του καλοκαιριού.

Στην παραλία της Καλαμάτας (Ναυαρίνου 241) το “EGO” είναι ένας χώρος, για να ικανοποιεί το εγώ σου κι αυτό δεν είναι καθόλου εγωιστικό. Απεναντίας στο “EGO” σύντομα το εγώ γίνεται εμείς. Το “EGO” είναι μια έκπληξη που μοιάζει με τροπικό τοπίο. Φυσικά υλικά και χρώματα της φύσης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, που υψώνεται σαν όριο ανάμεσα στην πόλη και την θάλασσα. Το πρωί θα πιεις εκλεκτό καφέ και θα γευτείς τα πιάτα πρωινού και brunch που ετοιμάζει η κουζίνα, από mini burgers και ομελέτες μέχρι βάφλες και καλαματιανές δίπλες. Αν θέλεις μια πιο εστιατορική εμπειρία, στο μενού του “EGO” θα βρεις μεσογειακές γεύσεις με φρέσκες πρώτες ύλες από την περιοχή και με αναφορές σε συνταγές της τοπικής της παράδοσης. Φυσικά, η cocktail list παίζει τον δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού το μπαρ ξεκινά από νωρίς να δημιουργεί δροσιστικά ποτά, που απολαμβάνεις μόνα τους ή με ένα sharing πιάτο. Κλασικές συνταγές αλλά και signature προτάσεις σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις. Η ιδανική του θέση πάνω στη θάλασσα το καθιστά μοναδικό και συνδυάζει την απρόσκοπτη θέα στον Ταΰγετο με την απεραντοσύνη του Μεσσηνιακού κόλπου. Το κομψό και φιλόξενο περιβάλλον είναι πλήρως προσβάσιμο και για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ οι πολυτελείς ξαπλώστρες στην αμμουδιά για non stop ηλιοθεραπεία, το καθιστούν τον απόλυτο all day προορισμό της Καλαμάτας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.