Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ο Άρης Σοϊλέδης απαντά για την «κουραστική δημοσιότητα» – Το καρφί στον Κώστα Φραγκολιά

 

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε τις τελευταίες ημέρες η δήλωση που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης για το πόσο κουραστική είναι η δημοσιότητα ορισμένες φορές. Ο ίδιος απάντησε σε έναν από τους διαδικτυακούς του φίλους που τον ρώτησε για το θέμα και παράλληλα έριξε το καρφί του στον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος είχε αναφέρει με μία δόση ειρωνείας «κουραστική σαν να δουλεύεις στην οικοδομή».

«Φιλαράκι μου καλό, εάν ακούσεις το podcast χωρίς να απομονώσεις αυτή τη φράση, θα καταλάβεις ότι δεν το είπα όπως το ερμηνεύεις εσύ. Αδιαμφισβήτητα έχει και τα καλά του το να είσαι αναγνωρίσιμος και είναι αποτέλεσμα των επιλογών μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι κάποιες φορές περιοριστικό και κουραστικό, εννοώντας ψυχικά και σωματικά.

Σίγουρα η οικοδομή θα με κούραζε σωματικά, γιατί μάλλον χρειάζεται να το διευκρινίσω και αυτό» ήταν η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.