Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

H κορυφαία εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”, στο πλευρό του Make - A - Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος) σε ένα μοναδικό Charity Event στο “Pasaji Restaurant”!

 

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης η premium εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων ‘’Zartaux” πραγματοποίησε ένα λαμπερό Charity Event στο εστιατόριο “Pasaji Restaurant”, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρέσβειρα του Οργανισμού κ. Φαίη Σκορδά, αλλά και οι νεράιδες του Αγαθή Τσιγκοπούλου και Χριστίνα Ζουρμπάκη, οι οποίες βράβευσαν ολόκληρη την ομάδα της “Zartaux”, ως πολύτιμους υποστηρικτές της δράσης για τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί συνεργάτες της εταιρείας και beauty lovers, έδωσαν το παρόν για να συγχαρούν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του brand “Zartaux”, αλλά και για να δοκιμάσουν τις διακεκριμένες κρέμες, που ξεχωρίζουν για τις πρώτες ύλες και την καινοτομία τους.
Το premium brand δερμοκαλλυντικών “Zartaux” έχει αναδειχθεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιτυχία της σε αναγνωρισμένες κλινικές σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, οι οποίες δουλεύουν συστηματικά με την ευρεία γκάμα των προϊόντων της. Τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της “Zartaux” δημιουργούνται σε εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, αναπτύσσοντας εξελισσόμενες τεχνικές που διεγείρουν τη δραστηριότητα του δέρματος αποτελώντας ισχυρές φόρμουλες με επιλεγμένα ενεργά συστατικά που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος. Μότο της “Zartaux” είναι : Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας για το ελβετικό brand “Zartaux” είναι η εταιρεία “DDSA AESTHETIC INNOVATIONS”, η οποία έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση της να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων, επιλέγοντας να διανέμει αποκλειστικά εξιδεικευμένα προϊόντα καταξιωμένων global brands που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματία ιατρού.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.