Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Χρίσλα Γεωργακοπούλου σε Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Έχεις βγει χονδροφοβική, δεν τα ξεχνάμε αυτά»

 

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου φιλοξένησαν η Κατερίνα Καινούργιου και η τηλεοπτική της παρέα, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να θυμίσει στην πρόεδρο της Φωνής Λογικής ορισμένες παλαιότερες δηλώσεις της.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος σημείωσε σε αυστηρό τόνο πως «θες να μας πεις ότι τώρα πια τα κιλά των ανθρώπων μπορούν να γίνουν μέλη και έχουν αλλάξει; Γιατί πραγματικά θέλω να σου πω ότι αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το έχουμε συζητήσει όλοι. Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έχετε την δίαιτα στο καταστατικό σας. Και πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος της Φωνής Λογικής. Δεν τα ξεχνάμε αυτά».

«Κι όμως δεν είχα πει αυτό ποτέ, αυτό είναι το θέμα. Λάθος που εμφανίστηκε έτσι από τα Μέσα. Ευχαριστώ για την πάσα για να απαντήσω λοιπόν ότι ακριβώς επειδή διαστρεβλώθηκε αυτό το οποίο είπα. Αυτό το οποίο είπα εγώ τότε για την παχυσαρκία βγαίνει σήμερα και το κάνει καμπάνια ο κ. Μητσοτάκης» απάντησε αμέσως η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Κάνει καμπάνια ότι η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Εγώ δεν είχα μιλήσει γι’ αυτό, είχα κάνει μόνο γραπτή ανάρτηση. Δεν είχα κάνει καμία προφορική δήλωση πάνω σε αυτό. Μίλησα για την υπερπροβολή στα πλαίσια της woke ατζέντας και μάλιστα. Αυτά τα οποία είχα πει λοιπόν διαστρεβλώθηκαν και μπορώ να καταλάβω ότι σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε ο τρόπος» πρόσθεσε εν συνεχεία, με σαφήνεια, η πρόεδρος και ευρωβουλευτής πλέον της Φωνής Λογικής το πρωινό της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα ελεγχθεί πριν αναρτηθεί. Παρακαλώ, τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και σύντομα. Το παρών blog δεν φέρει ευθύνη για επώνυμα και ανώνυμα σχόλια. Εφόσον θεωρείτε ότι θίγεστε από κάποιο σχόλιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας για να το αφαιρέσω.